Kohti Englantia

Kuunari Helenan oli määrä lähteä Kööpenhaminasta liikkeelle 3.7.2018 klo 0400. Valitettavasti tämä tarkoitti vahdeillemme herätystä ennen neljää, jotta kerkeäisimme taisteluasemillemme ajoissa. Herätys nostatti ryhmässämme useita tunteita, jotka olivat ilosta surun kautta kauhuun. Huhut kertovat, että ulkona nukkuneet yksilöt jopa nauttivat sairaasta herätyksestä. Laivallaoloaikamme on ollut tuulinen, aurinkoinen ja epäonnistumisia täynnä.  Epäonnistumisemme ovat kasvattaneet meitä ihmisinä ja antanut meille mahdollisuuden oppia ja epäonnistua uudestaan.
Päivämme on sisältänyt purjehtimista, syömistä, siivoamista, syömistä, purjehtimista ja syömistä. Siivoamisen yhteydessä pääsimme kokeilemaan ja nauttimaan uuden höyrypesurin ihmellisyyksistä. Huom! Lattia vaihtoi väriä! ( Yök!)
 Laivamme etenee hyvin kaltevalla tavalla eteenpäin ja tähtäämme kohti Kielin kanavaa ja toivomme löytävämme perille ennen nälkäkuolemaa. Huomasimme myös, että Saksan lippu voi olla erittäin hankala löytää ja olimme jo sortua ompelemaan uuden lipun boksereista. Olemme joutuneet hankkiutumaan eroon useista salamatkustajista. Vaikka salamatkustajat olivat pieniä ja ärhäkkäitä siivekäitä siltikään meidän sympatiamme ei ollut niiden puolella.
Kirjoittaessamme tätä tekstiä olemme saaneet nauttia live-musiikista, auringon paisteesta  ja reilusti yli 20C Lämpötilasta. Voisi siis jopa sanoa, että ei hullumpi aloitus purjehdukselle.Kuunari Helenan oli määrä lähteä Kööpenhaminasta liikkeelle 3.7.2018 klo 0400. Valitettavasti tämä tarkoitti vahdeillemme herätystä ennen neljää, jotta kerkeäisimme taisteluasemillemme ajoissa. Herätys nostatti ryhmässämme useita tunteita, jotka olivat ilosta surun kautta kauhuun. Huhut kertovat, että ulkona nukkuneet yksilöt jopa nauttivat sairaasta herätyksestä. Laivalla oloaikamme on ollut tuulinen, aurinkoinen ja epäonnistumisia täynnä.  Epäonnistumisemme ovat kasvattaneet meitä ihmisinä ja antanut meille mahdollisuuden oppia ja epäonnistua uudestaan.
Päivämme on sisältänyt purjehtimista, syömistä, siivoamista, syömistä, purjehtimista ja syömistä. Siivoamisen yhteydessä pääsimme kokeilemaan ja nauttimaan uuden höyrypesurin ihmeellisyyksistä. Huom! Lattia vaihtoi väriä! ( Yök!)
 Laivamme etenee hyvin kaltevalla tavalla eteenpäin ja tähtäämme kohti Kielin kanavaa ja toivomme löytävämme perille ennen nälkäkuolemaa. Huomasimme myös, että Saksan lippu voi olla erittäin hankala löytää ja olimme jo sortua ompelemaan uuden lipun boksereista. Olemme joutuneet hankkiutumaan eroon useista salamatkustajista. Vaikka salamatkustajat olivat pieniä ja ärhäkkäitä siivekkäitä siltikään meidän sympatiamme ei ollut niiden puolella.
Kirjoittaessamme tätä tekstiä olemme saaneet nauttia live-musiikista, auringon paisteesta ja reilusti yli 20C Lämpötilasta. Voisi siis jopa sanoa, että ei hullumpi aloitus purjehdukselle.