FURUNO FINLAND Activ Turku Wärtsilä Ålandsbanken

  • STAF Online
  • STAF on Facebook

Wärtsilä

Activ

Ålandsbanken

FURUNO FINLAND

Turku

Danfoss

Danfoss

Kotkan kaupunki

Turku

eniro

TALL SHIPS RACE JA ARC

Miehistöön ovat tervetulleita erityisesti 16-25 -vuotiaat nuoret, mutta vanhemmillekin purjehtijoille on muutamia paikkoja tarjolla.

TSR-purjehduksilla koet kilpapurjehduksen huumaa, kansainvälistä humua ja tunnelmaa vierailusatamissa ja tiimihenkeä omalla aluksella. Reissut kestävät kahdesta kolmeen viikkoa ja koostuvat sekä useita vuorokausia kestävästä matkapurjehdusosuudesta että osallistumista vierailusatamien järjestämään monipuoliseen ohjelmaan.

Suurten purjelaivojen kilpailun järjestää Sail Training -organisaatioiden kansainvälinen kattojärjestö Sail Training International (STI). Tapahtuma vierailee Itämerellä joka neljäs vuosi. Kesällä 2013 sadat tuhannet tutustuivat laivoihin Helsingissä, Tall Ships Race Helsinki tapahtumassa. Seuraavan kerran Tall Ships Race laivasto vieralailee Itämerellä 2017, ja tällä kertaa ovat sekä Kotka ja Turku isäntä kaupunkeina. Syksyllä 2016 voit jo varata oman purjehduksen TSR-tapahtumaan. Ja ennen kaikkea tule mukaan purjehduksille säätiön aluksilla!

ARC

Atlantic Rally for Cruisers on ehkä suosituin säätiön purjehduksista. Tapahtuma on suunnattu aikuisille. ARC - kilpailu on Atlantin yli tapahtuva vuotuinen kilpailu, reitillä Las Palmas Rodney Bay / St.Lucia. SY Vahine osallistuu meilkein pikkeuksetta tähän tapahtumaan ja joatin sen suosiosta kertoo se tosiasia että Vahine on varauttu jo vuosille 2015 ja 2016. Vuodesta 2017 on kyselyjä.© STAF Suomen Purjelaivasäätiö | Site Engine By Megative Tmi