STAF :: Suomen Purjelaivasäätiö» In English » På Svenska

» Alkuun | » Ohjeet ja ehdot
Junnupurjehdus | Karibian purjehdukset | Nuorisopurjehdus | Rendez-Vous Tall Ships Regatta 2017 | Seikkailupurjehdus | The Tall Ships Races


Kuunari Helena on Purjelaivasäätiön lippulaiva, joka on rakennettu vuonna 1992 varta vasten koulupurjealukseksi.

Helena on kaunis ja nopea, hyvin varusteltu alus. Pentteristä löytyy liesi, pakastin, mikroaaltouuni ja jääkaappi. Sisätilat ovat toimivat, joskin hyttitilat koulupurjelaivatyyliin ahtaat.

Helenan takila mahdollistaa monia erilaisia purjeyhdistelmiä ja purjehtiessa ei tule koskaan aika pitkäksi. Laiva herättää ansaittua huomiota jokaisessa vierailusatamassa.

Hinta

Alus

Nro

Legi

Lähtö

Tulo

Varaa


525.00 Kuunari Helena
T1392
The Tall Ships Races Klaipeda-Szczecin, Race leg

The Tall Ships Race 2017 viimeinen kilpailuosuus Klaipeda- Szczenin. Tavoitteena on voittaa sekä kilpailu-osuus että B-luokan kokonaiskilpailu.

Legi alkaa viralliselle TTSR ohjelmalla Klaipedassa josta lähdemme merelle tiukkaan ja jännittävään kilpailuun. Szczenissä meitä odottaa TTSR ohjelman toinen osio; crew partyt, palkintojen jako jne.
Helena on tunnestusti nopea joten tule mukaan nauttimaan vauhdin hurmasta ja tapaamaan muiden maiden nuoria satamissa.

HUOM!
Otamme mukaan yhteensä 8 henkilöä jotka ovat iältään yli 25 vuotta! Jos olet yli 25 ja olet varaamassa soita ennen varausta jotta voimme varmistua että kiintiö ei ole täyttynyt.
30.07.2017 07.08.2017

ColdFusion © Megative Tmi