STAF :: Suomen Purjelaivasäätiö» In English » På Svenska

» Alkuun | » Ohjeet ja ehdot
Junnupurjehdus | Karibian purjehdukset | Nuorisopurjehdus | Rolex Swan Cup | Seikkailupurjehdus | The Tall Ships Races


SY Vahine on Nautor Swan tuoteperheseen kuuluva legendaarinen Swan 65. Swan 65 on mm. ainoana sarjavalmisteisena veneenä voittanut Whitbread Around the World kilpailun. Vahine on klassisen tyylikäs 65 jalkaa pitkä ketch-tyyppinen vene. Sisutus on tyypillistä laadukasta ja tyylikästä Nautor Swan designia. Majoituskapasiteetti, 2 hengen (3kpl) ja 4 hengen hyteissä, on 2+10. Vahinen muuhun varustukseen kuuluu mm. 3 WC:tä ja suihku. Pentteri on hyvin varustettu ja aluksessa on myös 230V järjestelmä.
Hinta

Alus

Nro

Legi

Lähtö

Tulo

Varaa


1195.00 Swan 65 Vahine
S1409
Whisky Trail, Dublin-Isle of Ilay-Caledonian-Inverness-Köpenhamn
WHISKY TRAIL


Vahinen legi joka tuo hänet Itämeren piiriin on tällä kertaa ajallisesti hiukan pidempi kuin aikaisemmat vastaavat legit. Syy tähän on Vahine vierailu Isle of Ilaylla.
Tämä legi on toisto keväällä 2016 tehtyyn ns. Whisky Trail purjehdukselle.
Aika moni jäi silloin jonotuslistalle, eli tässä uusi mahdollisuus.
Vietämme muutaman päivän kierrellen mahdollisimman monessa tislaamossa, nautimme maistiasia ja ruokailemme hyvin (omalla kustannuksella) paikallisissa ravintoloissa. Näitä Isle of Ilay sivuja kannattaa lukea. Käytämme näitä sivuja suunnittelun perustaksi. Jos sinulla on toiveita voit tietenkin esittää ne osoitteeseen stefan.abrahamsson(at)staf.fi.
Isle of Ilayn jälkeen suuntaamme kohti Caledonian kanavaa. Käymme siis katsomassa joko se Loch Ness näkyisi. Putkahdamme Pohjanmeren puolelle Invernessissä ja aloitamme sieltä Pohjanmeren ylityksen. Saavumme Kööpenhaminaan 18.5 illalla.
02.05.2018 19.05.2018

ColdFusion © Megative Tmi