STAF :: Suomen Purjelaivasäätiö» In English » På Svenska

» Alkuun | » Ohjeet ja ehdot
Junnupurjehdus | Karibian purjehdukset | Nuorisopurjehdus | Rolex Swan Cup | Seikkailupurjehdus | The Tall Ships Races


SY Vahine on Nautor Swan tuoteperheseen kuuluva legendaarinen Swan 65. Swan 65 on mm. ainoana sarjavalmisteisena veneenä voittanut Whitbread Around the World kilpailun. Vahine on klassisen tyylikäs 65 jalkaa pitkä ketch-tyyppinen vene. Sisutus on tyypillistä laadukasta ja tyylikästä Nautor Swan designia. Majoituskapasiteetti, 2 hengen (3kpl) ja neljän hengen hyteissä, on 2+10. Vahinen muuhun varustukseen kuuluu mm. 3 WC:tä ja suihku. Pentteri on hyvin varustettu ja aluksessa on myös 230V järjestelmä.
Hinta

Alus

Nro

Legi

Lähtö

Tulo

Varaa


795.00 Swan 65 Vahine
K1406
St.Marten- Virgin Gorda- Jost van Dyke-Bitter End-St.Marten
Swan 65 SY Vahine ottaa suunnaksi BVI-saaret. Saariryhmä on suosituimpia kohteita purjehtijoille. Näillä samoilla vesillä käydään mm. Rolex Swan Cup - kilpailuja. Ensimmäinen kohde lähdön jälkeen on Virgin Gorda johon saavumme noin 80 mailin purjehduksen jälkeen. Käymme Spanish Townissa suorittamassa maahantulo muodollisuudet, samalla voit käydä tutustumassa Spanish Townin tunnelmaan tai vain nauttia kylmästä juomasta sataman baarissa.

Kuva Virgin GordastaTäältä jatkamme Jost van Dykelle BVI.n kauniin saariston kautta.

Kuvassa Jost van Dyke beach


Siirrymme seuraavaksi kohti Bitter End, jossa sijaitsee mieleenpainuva ravintola, Saba Rock. Ravintola peittää käytännössä koko luodon ja voit ruokailla aivan vesirajassa, kalojen uidessa vieressä.

Kuvassa Saba Rock

Kuvassa Bitter End poukama

Täältä purjehdus jatkuu viimeisellä etapilla kohti St.Martenia johon saavumme illansuussa 20.3 tai aikaisin aamulla 21.3.13.03.2018 21.03.2018

ColdFusion © Megative Tmi