STAF :: Suomen Purjelaivasäätiö» In English » På Svenska

» Alkuun | » Ohjeet ja ehdot
Junnupurjehdus | Karibian purjehdukset | Rolex Swan Cup | Seikkailupurjehdus | The Tall Ships Races


SY Vahine on Nautor Swan tuoteperheseen kuuluva legendaarinen Swan 65. Swan 65 on mm. ainoana sarjavalmisteisena veneenä voittanut Whitbread Around the World kilpailun. Vahine on klassisen tyylikäs 65 jalkaa pitkä ketch-tyyppinen vene. Sisutus on tyypillistä laadukasta ja tyylikästä Nautor Swan designia. Majoituskapasiteetti, 2 hengen hyteissä, on 2+10. Vahinen muuhun varustukseen kuuluu mm. 3 WC:tä ja suihku. Pentteri on hyvin varustettu ja aluksessa on myös 230V järjestelmä.
Hinta

Alus

Nro

Legi

Lähtö

Tulo

Varaa


625.00 Swan 65 Vahine
T1434
Sunderland (Eng)- Esbjerg (Den) TSR Race leg 1

SY Vahinen ensimmäinen osuus vuoden 2018 Tall Ships Race-tapahtumassa alkaa Englannin Sunderlandista ja päättyy Tanskan Esbjergiin.
Osuuteen kuuluu, kilpailun ohella, kaksi päivää TSR-ohjelmaa Sunderlandissa ja kaksi päivää Esbjergissä. Pääset siis kokemaan koko miehistölle suunnatun ohjelman kahdessa eri kaupungissa.

Jotta voisit tulla mukaan on sinun oltava iältäsi 15-25 vuotias. Jos täytät 15 osuuden aikana olet oikeutettu osallistumaan. Jos täytät 26 tapahtuman aikana se ei sulje sinua pois. Sunderlandiin matkustaessa kannattaa käyttää Newcastlen kenttää ja paluu Suomeen sujuu parhaiten Kööpenhaminan / Kastrupin kautta. Molempiin lentoihin on löydettävissä selvästi alle 200 euroa maksavat liput.
13.07.2018 20.07.2018

ColdFusion © Megative Tmi