STAF :: Suomen Purjelaivasäätiö» In English » På Svenska

» Alkuun | » Ohjeet ja ehdot
Karibian purjehdukset | Rolex Swan Cup | Seikkailupurjehdus


SY Vahine on Nautor Swan tuoteperheseen kuuluva legendaarinen Swan 65. Swan 65 on mm. ainoana sarjavalmisteisena veneenä voittanut Whitbread Around the World kilpailun. Vahine on klassisen tyylikäs 65 jalkaa pitkä ketch-tyyppinen vene. Sisutus on tyypillistä laadukasta ja tyylikästä Nautor Swan designia. Majoituskapasiteetti, 2 hengen (3kpl) ja neljän hengen hyteissä, on 2+10. Vahinen muuhun varustukseen kuuluu mm. 3 WC:tä ja suihku. Pentteri on hyvin varustettu ja aluksessa on myös 230V järjestelmä.
Hinta

Alus

Nro

Legi

Lähtö

Tulo

Varaa


755.00 Swan 65 Vahine
K1447
Le Marin- Marigot Bay-Bequia-Tobago Cays-Le Marin

Otamme sinut vastaan Le Marinin
satamassa Martiniquella. Le Marin on noin 30 km päässä Fort de Francen lentokentältä. Yhteydet kentältä Le Mariniin ovat hyvät.

Tutustumisen ja turvallisuuskoulutuksen jälkeen irrotamme ja suuntaamme St.Lucialle, Marigot Bay viettämään joulua, tai sitten jatkamme Bequialle asti joulun viettoon.

Jatkamme kuuluisaan Tobago Caysiin jossa voi mm. sukellella kilpikonnien kanssa ja viettää lobster beach party. Tällä joululegillä purjehduksen hintaan kuuluu yllämainittu lobster party.
Parin Tobago Cays päivän jälkeen suunta vie taas pohjoiseen kohti St.Luciaa ja siitä takaisin Le Mariniin jossa olemme viimeistään 30.12 aamupäivällä.
23.12.2018 30.12.2018 Ei tilaa

ColdFusion © Megative Tmi