STAF :: Suomen Purjelaivasäätiö» In English » På Svenska

» Alkuun | » Ohjeet ja ehdot
Karibian purjehdukset | Rolex Swan Cup | Seikkailupurjehdus


SY Vahine on Nautor Swan tuoteperheseen kuuluva legendaarinen Swan 65. Swan 65 on mm. ainoana sarjavalmisteisena veneenä voittanut Whitbread Around the World kilpailun. Vahine on klassisen tyylikäs 65 jalkaa pitkä ketch-tyyppinen vene. Sisutus on tyypillistä laadukasta ja tyylikästä Nautor Swan designia. Majoituskapasiteetti, 2 hengen (3kpl) ja neljän hengen hyteissä, on 2+10. Vahinen muuhun varustukseen kuuluu mm. 3 WC:tä ja suihku. Pentteri on hyvin varustettu ja aluksessa on myös 230V järjestelmä.
Hinta

Alus

Nro

Legi

Lähtö

Tulo

Varaa


990.00 Swan 65 Vahine
K1449
Le Marin- Vincent&Grenadines-St.Lucia-Le Marin


Swan 65 SY Vahine odottaa sinua Le Marinin
satamassa. Alkukoulutuksen jälkeen Vahine suuntaa etelään kohti Vincent&Grenadines , matkalla otamme lyhyen pysähdyksen Marigot Bay nimisessä kuuluisassa poukamassa.Kuva Marigot Baysta
Vincent&Grenadines tarjoaa paljon nähtävää, mm. Beguia, Tobago Cays jne. Tällä purjehduksella osallistujille tarjotaan Lobster party Togago Caysin uskomattoman kauniilla hiekkarannoilla.Kuva Tobago Caysista.


Kilpikonniin ei saa koskea.


Viivymme TC:ssä pari-kolme päivää ja sen jälkeen siirrymme Bequiaan.Kuvassa Bequia.


Seuraava etappi vie meidät Kingstowniin ja samalla tutustumme koko V%G leen puolen saareen. Legin lopuksi temme yöpurjehduksen takaisin Le Mariniin.
12.01.2019 24.01.2019

ColdFusion © Megative Tmi