STAF :: Suomen Purjelaivasäätiö» In English » På Svenska

» Alkuun | » Ohjeet ja ehdot
Karibian purjehdukset | Rolex Swan Cup | Seikkailupurjehdus
Junnupurjehdus

Junnupurjehduksilla 12-13 -vuotiaat opettelevat purjehduksen ja merenkulun perusteita turvallisesti ammattitaitoisen kipparin ja perämiehen opastamina. Matkassa on myös gasti, aiemmin Purjelaivasäätiön purjehduksille osallistunut nuori, joka toimii junnujen "isosiskona tai -veljenä."

Aiempi purjehduskokemus ei ole tarpeen ja perhepurjehdukseen tottuneillekin muutaman päivän purjehdus yhdessä samanikäisten kanssa tarjoaa uusia kokemuksia ja elämyksiä.

Suosittelemme lämpimästi liittymistä Suomen Nuorisopurjehtijoihin. Liittymislomake


Jos olet tekemässä varausta usealle henkilölle, ota yhteys toimistoon 096852616 tai 0405957140. Tarkistamme, että kaikille on tilaa halutulla osuudella. Pääset tekemään paikkavarauksen vihreästä 'Info' -napista, joka näkyy vain jos tilaa vielä on. Verkkomaksuohje; Jos olet oikeutettu alennukseen, maksa vain varausmaksu ja ilmoita toimistoon. Emme myönnä päällekkäisiä alennuksia.

Purjehduksen reittiä klikkaamalla avautuu reittiselostus. Sen alussa on värikoodi joka kertoo merialueen vaativuudesta. Voit lukea lisää luokituksesta, kohdassa MERILALUEEN VAIKEUSASTE.
Hinta

Alus

Nro

Legi

Lähtö

Tulo

Info


ColdFusion © Megative Tmi