STAF :: Suomen Purjelaivasäätiö» In English » På Svenska

» Alkuun | » Ohjeet ja ehdot
Junnupurjehdus | Karibian purjehdukset | Nuorisopurjehdus | Rolex Swan Cup | Seikkailupurjehdus | The Tall Ships Races
Rendez-Vous Tall Ships Regatta 2017

Miehistöön ovat tervetulleita 18 vuotta täyttäneet henkilöt.


RDV The Tall Ships Regatta -purjehduksilla koet kilpapurjehduksen huumaa, kansainvälistä humua ja tunnelmaa vierailusatamissa ja tiimihenkeä omalla aluksella. Reissut kestävät kahdesta kolmeen viikkoa ja koostuvat sekä useita vuorokausia kestävästä matkapurjehdusosuudesta että osallistumista vierailusatamien järjestämään monipuoliseen ohjelmaan.

Suurten purjelaivojen kilpailun järjestää Sail Training -organisaatioiden kansainvälinen kattojärjestö Sail Traingin International (STI).Nyt voit myös varata paikan Rendez-Vous Tall Ships Regatta 2017 tapahtumaan Kanadaan, SY Vahinella.

Jos olet tekemässä varausta usealle henkilölle, ota yhteys toimistoon 096852616 tai 0405957140. Tarkistamme, että kaikille on tilaa halutulla osuudella. Pääset tekemään paikkavarauksen vihreästä 'Info' -napista, joka näkyy vain jos tilaa vielä on. Verkkomaksuohje; Jos olet oikeutettu jatkolegialennukseen, maksa vain varausmaksu ja ilmoita toimistoon.Purjehduksen reittiä klikkaamalla avautuu reittiselostus. Sen alussa on värikoodi joka kertoo merialueen vaativuudesta. Voit lukea lisää luokituksesta, kohdassa MERILALUEEN VAIKEUSASTE.
Miehistöön ovat tervetulleita 18 vuotta täyttäneet henkilöt.Hinta

Alus

Nro

Legi

Lähtö

Tulo

Info


ColdFusion © Megative Tmi